Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ajax Meldt Vier Contractverlengingen

Ajax meldt vier contractverlengingen

Antony tekent tot medio 2026

Ajax heeft woensdag bekendgemaakt dat Antony Matheus dos Santos een nieuw contract heeft getekend bij de Amsterdamse club. De Braziliaanse aanvaller ligt nu tot medio 2026 vast in de Johan Cruijff ArenA. Antony speelde sinds zijn komst in 2020 in 54 officiƫle wedstrijden voor Ajax waarin hij 13 doelpunten maakte en negen assists gaf. Met Ajax was hij al succesvol door de KNVB-beker te winnen en de Johan Cruijff Schaal te bemachtigen.

Daramy tot 2026

Ook Mohamed Daramy heeft zijn contract bij Ajax verlengd. De Deense aanvaller ligt nu eveneens vast tot medio 2026. Daramy kwam afgelopen zomer over van FC Kopenhagen en speelde tot nu toe 12 officiƫle wedstrijden voor Ajax. Daarin wist hij eenmaal het net te vinden.

Fitz-Jim tot 2025

De derde contractverlenging is voor Kian Fitz-Jim. De pas 17-jarige verdediger heeft een nieuw contract getekend tot medio 2025. Fitz-Jim debuteerde afgelopen seizoen in het betaald voetbal in de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Tot dusver speelde hij vier officiƫle wedstrijden voor Ajax.

Hansen tot 2024

Als laatste heeft ook Christian Hansen een nieuw contract getekend bij Ajax. De Deense doelman ligt nu vast tot medio 2024. Hansen kwam in 2020 over van Esbjerg fB en is tweede keeper achter Remko Pasveer.


Comments